– Studiehuis. Nederlands (sociaal) vaardiger! Elke donderdagavond, vrijdagmiddag en/of zaterdagochtend. Reserveer snel !

390,00

Oefenen voor het examen of gewoon extra praktijkoefening nodig voor bijv. conversatie? Dat kan nu! Sinds mei 2019 is er elke woensdagmiddag (ONA) , donderdagavond, vrijdagmiddag of eventueel zaterdagochtend een klassikale, interactieve bijeenkomst met individuele aandacht voor extra conversatie, uitspraakoefeningen, huiswerkvragen, examenvragen en oefenen voor KNM ed.

Koop NU een strippenkaart voor 10 lessen van 2u. met korting!

Samen oefenen van de diverse (digitale) vaardigheden en leren omgaan met andere culturen, waarden en normen. Het Studiehuis een leerpunt voor een sociale verrijking op allerlei gebied. En dat voor slechts € 19,50 p.u. Voor 40 strippen betaal je slechts € 17,50,- per strip.

Excl. lesmateriaal € 50,- en administratiekosten € 25,- per strippenkaart.

 

Voor maximaal acht cursisten vanaf A1 -niveau die vaardiger en vrijer willen worden in de Nederlandse taal, nieuwsgierig zijn, het leuk vinden om dingen te ontdekken, te onderzoeken en kunnen reflecteren, willen leren met [behulp van] mede-cursisten.

Met andere woorden: de cyclus draait om taal, cultuur en sociale omgang.  Uiteraard gaat het ook over de manier van leren en werken, de ‘eisen’ die aan cursisten gesteld worden, over hun keuzevrijheid en over de ruimte voor persoonlijke begeleiding en invulling.