Stel vrijblijvend uw lespakket samen

Lespakket samenstellen/Bucketlist

Dit is geen inschrijving en verplicht u tot niets. Samen met u kijken we of dit de beste opties zijn.

 • Voor bedrijven, instellingen en organisaties. Individueel of in groepsverband en toegespitst op het bedrijf en op alle functies en taalniveaus. Training wordt op maat gemaakt en is desgewenst op uw locatie. Aantal uur: in overleg. Succesformule: 20 x 1,5 uur.
 • Een praktijkgerichte cursus, aangepast aan uw situatie, behoeften en mogelijkheden. Communicatie-gericht. Aantal uur: in overleg. Succesformule: 20 x 1,5 uur. Individueel via Skype per les: €39,50 per 45 min. (maatwerk). Gratis Skype proefles mogelijk!
 • Snel op een hoger taalniveau, ideaal voor expats. Vijf (aaneengesloten) dagen, in combinatie met MultiMediaLab en zelfstudie. Aantal uur: 30 = 15 uur ind. en min. 15 uur E-learning/MML. *Package deal incl. lunch bij 2 pers. in 1 week all in €2250,- p.p.
 • Combipakket met docentenuren en e-learning (kan ook in 1 week). Individuele lessen, persoonlijke contacturen met uw docent; programma wordt ondersteund met computer. Aantal uren: min, 10 uur ind. en 20 uur via E-learning.
 • Individueel onderwijs met uw docent via de computer. D.m.v. een webcam les met docenten(native speakers) van over de hele wereld met extra aanvulling via oefeningen op de computer (E-learning). Aantal uren:min.10 lessen via Skype en 20 uur via E-learning.
 • Bijvoorbeeld: Nederlands op de werkvloer (BBL-opleiding), Inburgering; Nederlands voor expats, Nederlands staatsexamens, Nederlands in de bouw, Nederlands voor de schoonmaakbranche, Nederlands als moedertaal. Aantal uren: in overleg.
 • Praktijkgerichte trainingen, volledig afgestemd op spreek- en luistervaardigheid. Vakantiereizen naar het buitenland, contacten met buitenlandse vrienden. Interesse in de taal en cultuur van een land zijn aanleidingen de communicatie op een hoger niveau te brengen. Bij deze groepstrainingen, in kleine groepen van 5 t/m 9 personen, ligt het accent op het verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid. Met de gestructureerde en resultaatgerichte aanpak van Bogaers Taleninstituut realiseren wij uw leerdoelen op de meest efficiënte en effectieve wijze.
 • Drop files here or
  Accepted file types: pdf, doc, docx, txt, rtf, Max. file size: 512 MB.
  • Blended Learning: Wilt u GEEN onlinelessen en wel de 1-op-1 lessen ? Dat kan, in de vorm van een duoles, maar dan zijn er wel 2 cursisten nodig met hetzelfde taalniveau en leerdoel om samen de les te kunnen volgen! De tweede persoon betaalt in deze lesvorm slechts € 25,- p.u.!! Onlinelessen (zonder docent) kosten € 24,75 per klokuur. Onlinepakketten zijn ter ondersteuning van de face-to-face lessen met uw docent en worden geïntegreerd in het geheel. Feedback en vragen bij onlinelessen kunt u bespreken met uw docent. Ind. training. Aantal gewenste lessen: Voor bedrijven, instellingen en organisaties. Individueel of in groepsverband en toegespitst op het bedrijf en op alle functies en taalniveaus. Training wordt op maat gemaakt en is desgewenst op uw locatie. Aantal uur: in overleg. Succesformule: 20 x 1,5 uur. à € 87,50 p.u.