OVER BOGAERS TALEN…

Waarom Bogaers talen?

Van eenmansbedrijf naar Besloten Vennootschap. Bogaers Taleninstituut is in 1986 opgericht door eigenaresse/directrice mevrouw J. van der Meijden (voormalige naam Bogaers). Zij is van origine docente Frans en Nederlands en kan na een jarenlange praktijk- en leservaring, een degelijk advies geven.

Bogaers heeft de ambitie om voor alle marktvragen op taalgebied passende en kwalitatief hoogwaardige trainingen te verzorgen, waaraan continu evaluaties en ontwikkelingen ten grondslag liggen.

Bogaers Taleninstituut is al bijna 30 jaar expert in het bieden van taaltrainingen. In die tijd hebben vele cursisten kennisgemaakt met onze leermethoden en met succes een nieuwe taal geleerd of het taalniveau verbeterd.

Op onze locatie in Tilburg staan trainers van verschillende disciplines voor u klaar om u de kennis bij te brengen die u nodig heeft. Bogaers verzorgt taaltrainingen voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen en overheden. Men kan bij Bogaers terecht voor trainingen in 25 verschillende talen met behulp van 6 verschillende trainingsvormen.

Bij Bogaers vindt u taaltrainers, en vertalers voor wie de vreemde taal geen geheimen heeft. Onze taaltrainers zijn vrijwel allemaal ‘native speakers’, geboren en opgeleid in het land waarvan zij de taal trainen. Zowel bij onze trainers als onze vertalers vindt u specialisten op verschil- lende vakgebieden. Op welk niveau u een nieuwe taal wilt beheersen, Bogaers maakt het mogelijk. “Wij verzorgen maatwerk taaltrainingen die volledig afgestemd zijn op de wensen en behoeften van de cursist. Tijdens een intakegesprek be- palen wij het instapniveau en bespreken wij het gewenste eindniveau. De vorderingen van de cursist volgen wij op de voet en als dat nodig is passen wij het programma aan”. 

Internationaal erkende diploma’s

Bogaers Talen beschikt over speciale commerciële taaltrainingen. Deze trainingen in het Engels, Frans, Duits en Italiaans leiden op voor internationaal officieel erkende diploma’s. Wij werken daar- voor samen met verschillende internationale Kamers van Koophan- del en andere gerenommeerde instanties.
De trainingen zijn ideaal voor iedereen die frequent in het Engels, Frans, Duits of Italiaans moet communiceren.

Certificaat

Cursisten krijgen een certificaat met een overzicht van de bereikte niveaus.

Vertaalservice

De Bogaers vertaalservice staat voor een allround vertaalservice die vertrouwelijk en vakkundig in meer dan 25 talen vertalingen levert, van Arabisch tot en met Zweeds.
Wij werken samen met ruim 150 vertalers in binnen- en buitenland. Alle vertalers werken volgens het “native speaker” systeem, dat
wil zeggen dat zij alleen naar hun moedertaal vertalen. Zij hebben allen een opleiding op HBO niveau, of een buitenlandse opleiding van vergelijkbaar niveau en kunnen bogen op jarenlange ervaring op diverse vakgebieden.
Onze vertaalservice is lid van de Association of Translation Agen- cies (www.metacom.org/ata).

Taalvaardigheidsniveaus

Europees Referentiekader (ERK)
Het Common European Framework for Language learning, teaching and assessing is de richtlijn voor het bepalen van instapniveau, vorderingen en resultaten van onze taaltrainingen. Het referentiekader gaat uit van vijf verschillende aspecten van taalvaardigheid: luisteren, een gesprek voeren, toespreken, lezen en schrijven. In elke categorie kan een cursist op een ander niveau worden ingeschaald en beoordeeld.

Referenties

“Kenmerk van onze dienstverlening is dat wij maatwerk leveren, afgestemd op de individuele behoeften van cursisten. Toegespitst op specifieke wensen van de organisatie. Toch zijn wij er van over- tuigd dat onze ervaring in specifieke branches een belangrijke toegevoegde waarde biedt. Vandaar dat wij u graag een indruk geven van branches, bedrijven en instellingen waar wij actief zijn”.

Locatie: Bogaers Taleninstituut BV.

Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de contactpagina waar alle adresgegevens zijn te vinden.