Corona-update Bogaers Taleninstituut BV: taaltraining op afstand

Ongetwijfeld bent u op de hoogte van de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd. Deze maatregelen hebben een grote impact op heel Nederland en wij dragen samen de verantwoordelijkheid om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Daarom kiezen wij voor een passende en pragmatische tijdelijke oplossing die recht doet aan de huidige omstandigheden gerelateerd aan Corona. Hiermee bieden wij u een juiste balans tussen continuïteit en kwaliteit

U werkt vanuit huis? Of gebruik een van onze ruimtes v.a. € 10,- p.u. !

Onze opdrachtgevers verwachten een flexibele oplossing. Veel van hen hebben al gevraagd of wij onze trainingen op afstand kunnen verzorgen en het antwoord hierop is “ja”. Wij zijn uitstekend in staat om in aangepaste vorm training te blijven geven aan individuele deelnemers en kleine groepen. Zo doen u en uw collega’s alsnog de vaardigheden op die nodig zijn voor uw werk.

Opgesplitste teams

Op kantoor werken onze klanten steeds vaker met opgesplitste teams. Bij lessen “op afstand” voor grotere groepen deelnemers doen wij dit voortaan ook. Heeft u 3 uur les met bijv. 6 deelnemers? Dan verdelen wij dit in 2 lessen van 90 minuten, elk voor 3 personen. Zo zorgen wij voor voldoende individuele aandacht en een prettige lesduur.

Op kantoor

Wilt u uw training op uw locatie blijven volgen? Zolang de RIVM richtlijnen dit toestaan dan zullen wij dit blijven aanbieden, uiteraard met extra aandacht voor hygiëne en het hanteren van een gepaste afstand. Ook onze trainers volgen de RIVM richtlijnen nauwgezet en bij twijfel verzorgen zij uw les alsnog via Skype of bij voorkeur Hangouts.

Hygiëne

Desinfectie van lokaal, schermen, stoelen en tafels. We vragen cursisten hun handen te desinfecteren voor en na de les.

Afstand houden

Onze lessen zijn hoofdzakelijk persoonlijk, waarbij we de afstand geadviseerd door RIVM waarborgen. Bij grotere groepen bieden we de mogelijkheid van online lessen en/of lessen ter plekke in een lokaal met persoonlijke bescherming door middel van schermen. In overleg met de cursist bieden we ook online lessen aan.

Groepsgrootte

Persoonlijke lessen: hierbij houden we de afstand van 1,5m aan.
Groepslessen van 3 à 4 personen: mogelijkheid tot online lessen of lessen ter plekke in een lokaal met persoonlijke bescherming door middel van schermen. Lokalen worden nadrukkelijk gereserveerd door de docenten!

Ziekteverschijnselen

We vragen onze cursisten en docenten thuis te blijven bij ziekte.

Extra maatregelen

Al onze medewerkers volgen de richtlijnen van het RIVM: we houden 1,5 meter afstand, we wassen onze handen regelmatig en we blijven thuis bij ziekteverschijnselen.

Wat vragen wij van u?

Wilt u uw training op afstand voortzetten? Laat ons het weten. Onze trainers werken in de regel met Zoom, Skype of Google Hangouts. Beide systemen zijn toegankelijk voor iedereen. Daarom zal uw trainer of coördinator kort overleggen welk systeem te gebruiken. Let op: Skype for Business (Microsoft Teams) werkt niet met standaard Skype. Het kan dus zijn dat wij privé Skype-adressen moeten gebruiken. Na afloop van de training verwijderen wij deze. Mocht u dit niet willen, dan werken wij met Google Hangouts.

Volgt u a.u.b. deze 3 eenvoudige tips:

  1. Gebruik een koptelefoon en microfoon en volg de les bij voorkeur op een PC of laptop.
  2. Zorg dat u op tijd klaar zit. Gebruikt u Skype? Dan initieert uw trainer de call. Gebruikt u Hangouts? Dan moet u zich op tijd aanmelden in de conference call.
  3. Help elkaar. Voor u en ook voor ons is het even wennen. Samen komen wij er wel uit.

Tot slot.

Zonder tegenbericht van u, gaan ingeplande trainingen gewoon door; ook bij u op locatie. Wilt u trainingen “op afstand” voortzetten, neem dan zo snel mogelijk contact op met uw contactpersoon van Bogaers Talen: [email protected].

Wij wensen u sterkte in deze tijden.