Blended Learning

Blended Learning

Ontdek de voordelen van Blended Learning: leren op de manier die u het plezierigst vindt. Samen met u kiezen we de trainingsvormen die het best bij uw werksituatie en leerstijl passen. Een solide basis: Persoonlijke individuele en interactieve Face-to-facelessen (of lessen via Skype of telefoon): aangevuld met en ondersteund door E-learning! Voordeel van persoonlijke individuele lessen: intermenselijk, persoonlijk contact is prettig en noodzakelijk voor de praktijk. Ook door de onmiddellijke feedback! Net zoals het behalen van uw rijbewijs: een deel doet u zelf (thuis) on-line en een deel met uw docent

Wat kunt u o.a. verwachten van deze interactieve training?

Met de verworven communicatieve vaardigheden kunt u:

–    korte algemene gesprekken voeren

–    uw woordenschat uitbreiden

–   uw gesprekspartner verstaan en adequaat reageren

–   een eenvoudige korte tekst begrijpen en/of schrijven

–   kennismaken met de desbetreffende cultuur (alsmede de does and dont’s)

Met deze combinatie maakt u gebruik van  E-learning.

Hiermee kun je:

  • Uitspraak verbeteren
  • Spreekvaardigheid oefenen
  • Luistervaardigheid verbeteren
  • Zinsconstructies oefenen
  • Bij ons op het instituut kunt u tijdens kantooruren gebruik maken van al onze beschikbare materialen!, u werkt in een beveiligde gastenomgeving (apart netwerk).
  • E-learning kan zelfs vanaf elke locatie waar u een internetverbinding heeft!
  • Onbeperkt oefenen wanneer het je schikt

Klik hier voor het plan van aanpak


 

Voorbeelden:

Blended Learning: Individueel online lespakket met extra les/begeleiding van je – online- persoonlijke docent op vaste contactmomenten en ter afsluiting – indien beschikbaar – open boek examen € 990,-.                                                                                Tijdens de persoonlijke lessen kan de docent interactieve oefeningen doen om de spreekvaardigheid te bevorderen vragen van de aanwezige cursisten bespreken = € 990,-

Voorbeeld: 20 individuele Face to face lessen en 60 klokuren online oefenen = € 1990,- 

Desgewenst kunnen deze trainingen afgesloten worden met een (open boek-)examen of test voor je certificaat!

Hiervoor werken wij samen met o.a. Bureau ICE, British Council, Goethe Institut, Laudius en andere partners van NRTO.

 

 

 

Disclaimer: 

Bogaers Taleninstituut BV is niet verantwoordelijk voor evt. niet goed functioneren van de E-Learning omgeving of het ontbreken van de compatibiliteit van de systeemeisen.

De E-Learning omgeving is 24/7 beschikbaar d.m.v. een aan u verstrekte code.

Voor de diverse talen wordt er eerst een algemeen cursistenpakket vrijgegeven. Als deze doorgewerkt zijn, wordt er een login van een nieuw onlinepakket op uw eigen persoonsnaam ter beschikking gesteld wat de docent op de achtergrond mee kan volgen!

Gedurende de lesperiode is er feedback van de docent mogelijk (m.b.t. de E-Learning). Zorg dus dat u hiervan optimaal  profiteert!

Alleen een online pakket? Dat kan ook!

Voor de diverse talen wordt er vaak eerst een algemeen cursistenpakket vrijgegeven. Als deze doorgewerkt zijn, wordt er een login van een nieuw onlinepakket op uw eigen persoonsnaam ter beschikking gesteld. De docent kan uw vorderingen volgen NIET begeleiden; daarvoor koopt u evt. extra individuele docentenuren.