Culturele Avonden Frans, Duits of Engels. Leuk idee voor de taalliefhebbers:
Betreft: Taalsessies voor het opfrissen van de taal en de kennis te automatiseren cq. paraat te houden! Culturele avonden met GRATIS een hapje en een desgewenst drankje uit het land van de taal naar keuze! Niet alleen gezellig en ongedwongen, maar ook gewoon serieus met de taal bezig zijn.

Voor bijv. Frans is DIT het programma.

Voor Engels klikt u HIER.

Let op: Indien u geen taallessen bij Bogaers heeft gevolgd, is het uiteraard ook nuttig en leerzaam om de spreektaal in de praktijk te oefenen. Iedereen is welkom! Een leuke en praktische manier om uw talenkennis te onderhouden en  toe te passen!
Bijdrage slechts € 10,- p.p. voor relaties van Bogaers op vertoon van Bogaers Taal- en Cultuurpas.. Niet-cursisten betalen € 15,- voor de hele avond.  Een introducé betaalt ook € 15,-!

De prijs is incl. 3 consumpties! (niet voor bioscoop of andere horecagelegenheid)

Bij het afronden van de taallessen horen we tot nu toe steeds dat mensen heel graag een vervolg zouden willen, bijvoorbeeld terugkomsessies.

Engels elke 1e MAANdag van de maand,

Duits elke 1e DINSdag en

Frans elke 1e  DONDERdag van de maand!  

U ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesse en zo kunnen er leuke contacten ontstaan!

Deze sessies duren steeds ca. 2 klokuren en starten met een warming up qua vocabulaire, spreekvaardigheid, zinsbouw en uitspraak. Enige voorkennis is een pré

Plaats reserveren o.a. via [email protected]