Namens [UWV-afdeling/organisatie] willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor eventuele ongemakken die kunnen ontstaan als gevolg van de recente wijziging in ons beleid met betrekking tot het STAP-budget (Stimulans ArbeidsmarktPositie). Wij begrijpen dat deze verandering gevolgen kan hebben voor onze gewaardeerde klanten, en we willen benadrukken dat we ons bewust zijn van de mogelijke zorgen en frustraties die dit kan veroorzaken.

 

De beslissing om het STAP-budget alleen nog toe te kennen aan onderwijsinstellingen die erkend zijn door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW), is genomen met het oog op het verbeteren van de kwaliteit en relevantie van de opleidingen die worden aangeboden.

 

We begrijpen dat sommige klanten mogelijk teleurgesteld zijn over deze verandering, vooral als ze al plannen hadden gemaakt om opleidingen te volgen bij niet-erkende scholen. In dit verband willen we specifiek vermelden dat we op de hoogte zijn van de kwaliteit die Bogaers Talen levert, hoewel onze school niet OCW-erkend is, maar wel erkend is door NRTO. We begrijpen dat sommige klanten juist voor deze opleidingsmogelijkheid hadden gekozen vanwege de gewenste kwaliteit en expertise die Bogaers Talen te bieden heeft.

 

Het spijt ons oprecht dat we niet langer in staat zijn om het STAP-budget toe te kennen aan opleidingen bij Bogaers Talen. We erkennen de waarde die onze instelling biedt en begrijpen dat dit nieuws teleurstellend kan zijn. Onze intentie is echter om de kwaliteit en relevantie van opleidingen te waarborgen en ervoor te zorgen dat de middelen optimaal worden benut om de arbeidsmarktpositie van deelnemers te verbeteren.

 

Als u specifieke vragen heeft of als er iets is waarmee we u kunnen helpen in deze overgangsperiode, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het vinden van geschikte opleidingsmogelijkheden.

 

Nogmaals onze excuses voor eventuele ongemakken, en we danken u voor uw begrip en samenwerking.