Nieuwsbrief

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Aanbiedingen geldig t/m 31 december 2020

 

Blended Learning: 1-op-1 les v.a. € 49,50 per klokuur in combinatie met onlinelessen (normaal uurtarief voor 1 pers. is € 87,50).

Strippenkaart voor duoles:

Wilt u met 2 personen les volgen voor dit actietarief? Dat kan, in de vorm van een duoles met een strippenkaart; maar dan zijn er wel 2 cursisten nodig met hetzelfde taalniveau en leerdoel om samen de les te kunnen volgen!

De tweede persoon in dezelfde les met hetzelfde taalniveau en leerdoel krijgt 50% korting op de face-to-face les!

Onlinelessen (zonder docent)  kosten € 24,75 per klokuur p.p.  Onlinepakketten zijn ter ondersteuning van de face-to-face lessen met uw docent en worden geïntegreerd in het geheel.  Feedback en vragen bij onlinelessen kunt u bespreken met uw docent


ALLEEN online-lessen bevelen wij niet aan, omdat er dan totaal geen feedback mogelijk is en de motivatie verdwijnt… Bovendien is een onlinepakket geen maatwerk, maar algemeen van aard.


Groepslessen à € 35,- p.p.p.u.  vindt u hier: https://www.bogaerstalen.nl/lesroosters-en-tarieven/

U kunt ook zelf een groep samenstellen, dan komen we naar u toe!  (Min. aantal pers. is 4)


 

Een spoedtraining (VIP= Very Intensif and Personal van een of meerdere weken komt op € 1575,- voor 30 klokuren.

(15 met docent en 30 online).

Steeds meer mensen komen van ver voor dit populaire pakket met snel resultaat. Daarom bieden wij deze accommodatie om te overnachten: https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/goirle/acacia-b-b/59379/


Voor het gehele tarievenoverzicht neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag nodigen wij u uit voor een gratis adviesgesprek/intake om vrijblijvend uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. K


 • * Alle prijzen zijn excl. BTW; tenzij wij het 0% tarief kunnen hanteren voor algemeen vormend onderwijs.

Talenreis!

Frans is de nationale taal van Frankrijk. De Franse cultuur doet zich gelden in de literatuur, architectuur, muziek, film, toneel en beeldende kunst.
Maar ook de Franse keuken is wereldwijd geliefd. Het land staat daarnaast vooral bekend om zijn prachtige hoofdstad, de Tour de France, zonnige Côte d’Azur en vele mooie wijnstreken!

Rouen is de gezellige hoofdstad van Normandië, gelegen aan de Seine. Het is een typisch Frans stadje met prachtige historische bezienswaardigheden, zoals de Kathedraal Notre-Dame en la Place du Vieux Marché. Op dit beroemde plein werd in 1431 Jeanne d’Arc ter dood gebracht op de brandstapel. La Tour Grêle (de spichtige toren) is de hoogste klokkentoren van Frankrijk (151 meter). Parijs ligt maar op een uur afstand. Ook kunnen de winkelliefhebbers hun hart ophalen in deze stad en hetzelfde geldt voor de fijnproevers onder ons.

Onze partner taalschool in Rouen, French in Normandy, beschikt over twaalf leslokalen en een studentenruimte. In de directe omgeving vind je ‘Jardin des Plantes’
(botanische tuin) evenals winkels, restaurants en barretjes. Er is gratis wifi op school en er zijn 30 computers met internet waarvan je gratis gebruik mag maken.

Lees meer……

Bonjour, Hello, Ola of Gutentag!

Ook zin om vòòr de vakantie je talenkennis op te frissen? Schrijf dan nu in voor de diverse groepslessen. Met kleine groepen én voor een klein bedrag oefen je de mondelinge (en evt. schriftelijke) vaardigheden.

 • Cursus Frans, Duits, Engels of Spaans op reis.
  10 lesavonden van 1,5 u  voor slechts € 175,-. (+ lesmateriaal en administratiekosten €275,- (excl. btw).
  Aantal plaatsen is beperkt. Schrijf nù in!

Betaal via Ideal en bespaar € 25,- administratiekosten!
Kijk op de pagina ‘Lesroosters en tarieven’ of bel snel 013-5362101.

Workshop spelling Nederlandse taal

Foutloos schrijven is tegenwoordig het visitekaartje voor uzelf, het bedrijf of de instelling. Een foutloze brief of offerte maakt meer kans. Dus: kom ook naar de workshop!!!

Kennis van het Nederlands: kom betrouwbaar en professioneel over met een goed taalgebruik. Bovendien vormt het de basis voor het leren van een vreemde taal!

Bij deze nodigen wij u uit voor een introductie workshop huidige spelling van de Nederlandse taal. Van 17.00 uur tot 20.00 uur zal er een workshop Spelling plaats vinden in ons Taleninstituut.

Een van onze docenten van de vaksectie Nederlands zal een verrijkende workshop geven, waarin de huidige spelling centraal staat. Tijdens de workshop maakt u gebruik van diverse praktische oefeningen en opdrachten om de gegeven adviezen direct te kunnen toepassen en uitproberen.

Onderdelen die tijdens de workshop aan bod kunnen komen:

 • De werkwoordspelling in de ruimste zin van het woord.
 • De tussenletter -n en de tussenletter -s in samenstellingen.
 • Het gebruik van de apostrof en het trema.
 • Spelling van bijzondere meervouden.
 • Leestekens enz.

 

Locatie: Bogaers Taleninstituut, Groenstraat 139-155, 5021 LL Tilburg
Datum:   Op aanvraag

 

Uw investering:
1) 3 uur face-to-face les met docent is €295,- voor 1 deelnemer.
2) Kiest u voor een groepstraining van ca. 3-4 personen dan is de prijs slechts €99,-  p.p. (zie lesrooster).
3) 1 uur face-to-face les met docent en 2 uur online.


Vroegboekkorting:
Prijs €139,-
Nú slechts € 99,- als u via Ideal bij de couponcode ‘workshop’ invult!!

 

U kunt aangeven of u deel wilt nemen aan de workshop door onderstaande knop aan te klikken en ons per mail aan te geven op welke datum u graag wilt starten.

U mag één of meerdere introducés meenemen. Schrijf NU in!

 

 

Workshop Spelling van het Nederlands!

Gewenste datum

Uw naam en achternaam

Uw adres

Uw Telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Aantal Introducés

Naam & achternaam introducés

Blog

Corona en ons beleid

Corona-update Bogaers Taleninstituut BV: taaltraining op afstand Ongetwijfeld bent u op de hoogte van de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn aangekondigd. Deze maatregelen hebben een grote impact op heel Nederland en wij dragen samen de verantwoordelijkheid...

Lees meer

Studiehuis

Even nog een extra zetje nodig voor bijv. het examen inburgering? Dat kan nu! Vanaf nu is er elke donderdagavond, vrijdagmiddag en zaterdagochtend een klassikale, interactieve bijeenkomst voor extra conversatie, uitspraakoefeningen, huiswerkvragen, examenvragen ed....

Lees meer

Bogaers Talen op YouTube

Loading...