Taalweekend in Frankrijk!

Bogaers Taleninstituut bestaat dit jaar 35 jaar. Ter ere daarvan wordt er een taalweekend georganiseerd waar iedere liefhebber van de Franse taal en cultuur de taal lokaal onder de knie kan krijgen en waar hij/zij de ins en outs zal leren van de Franse cultuur.

Het zal een geweldig weekend worden in het pittoreske Auxi-le-Château. Dit heerlijke stadje ligt in het noorden van Frankrijk. Bogaers Taleninstituut heeft daar sinds kort een dépendanc/guesthouse, waar plek is voor 4 personen.

Vanaf € 295 p.p. kun je je al middenin de Franse cultuur begeven in een prachtige omgeving. Lessen, materialen en activiteiten zijn allemaal inbegrepen behalve accommodatie.
Voor € 395 p.p. is een accommodatie voor twee overnachtingen – met ontbijt – wel inbegrepen..


Maar wanneer dan?

2 x per jaar (in voor- en najaar en zelfs op aanvraag – bij voldoende deelname).
Mei 2021 was al snel volgeboekt. Maar 10,11 en 12 september 2021 is het weer zover. Dan heb je de kans om alle kennis die je hebt opgedaan tijdens de lessen in de praktijk te brengen. Bestel eens wat brood bij een authentieke Franse bakker of, mocht je van een uitdaging houden, vraag eens aan een lokale Fransman hoe zijn of haar dag is, en of er in de buurt wat te bezichtigen is.

Maar geen zorgen: tijdens het weekend stomen wij jou klaar om een algemeen gesprek aan te gaan. Op zaterdag- en zondagochtend hebben we een gezamenlijke les om het geheugen op te frissen en jouw kennis weer tiptop in orde te maken. Dit zul je nodig hebben voor de middagactiviteit.

Klik hier voor meer informatie en het programma!

 

Wij hebben er zin in!

Wij hopen jou terug te zien in Auxi-le-Château.

A bientôt!

—————————————————————————————————————————————————————————————————

10% zomerkorting

Ter ere van ons 35-jarige bestaan geeft Bogaers Taleninstituut maar liefst 10% korting! Met de kortingscode ‘bogaers10’ krijg je 10% korting op het lesgeld van al onze cursussen. Klik hier om jouw cursus te kiezen en pak die korting mee!


Maak kans op een gratis taalniveautest t.w.v. € 50,-! Like onze Facebook pagina en meld je aan voor onze speciale talengroep om kans te maken!


Facebook                  Instagram                  Twitter                  Website