Taalweekend in Frankrijk!

2021. Een nieuw jaar met nieuwe ontwikkelingen, mooiere vooruitzichten en hopelijk meer vrijheid. Dit is ook het jaar dat Bogaers Taleninstituut 35 jaar bestaat. Dit willen wij graag vieren met jou!

Voor de cursisten Frans organiseren wij een heerlijk weekend in het pittoreske Auxi-le-Château. Dit heerlijke stadje ligt in het noorden van Frankrijk. Bogaers Taleninstituut heeft daar sinds kort een guesthouse, waar plek is voor 4 personen.

Vanaf €390 p.p. kun je je al middenin de Franse cultuur begeven in een prachtige omgeving. Lessen, eten, drinken en activiteiten zijn allemaal inbegrepen behalve accommodatie.
Voor €590 is een accommodatie voor twee overnachtingen wel inbegrepen.


Maar wanneer dan?

28 mei is het zover. Dan heb je de kans om alle kennis die je hebt opgedaan tijdens de lessen in de praktijk te brengen. Bestel eens wat brood bij een authentieke Franse bakker of, mocht je van een uitdaging houden, vraag eens hoe de lokale wijnen worden gemaakt. Vraag aan een lokale Fransman hoe zijn of haar dag is, en of er in de buurt wat te bezichtigen is.

Maar geen zorgen: tijdens het weekend stomen wij jou klaar om een algemeen gesprek aan te gaan. Op zaterdag- en zondagochtend hebben we een gezamenlijke les om het geheugen op te frissen en jouw kennis weer tiptop in orde te maken. Dit zul je nodig hebben voor de middagactiviteit.

Klik hier voor meer informatie en het programma!

 

Gratis intake

Ter ere van ‘the international day of education’ verzorgt Bogaers Taleninstituut gratis intakes! Neem snel contact met ons op om een plekje te reserveren.

 

Wij hebben er zin in!

Wij hopen jou terug te zien in Auxi-le-Château.

A bientôt!


Maak kans op een gratis taalniveautest t.w.v. € 50,-! Like onze Facebook pagina en meld je aan voor onze speciale talengroep om kans te maken!


Facebook                  Instagram                  Twitter                  Website