Stage lopen bij Bogaers Taleninstituut: 

In oktober ben ik begonnen met een opleiding tot managementassistent/directiesecretaresse. Voor mijn opleiding moet ik 640 uur stage lopen bij een SBB aangesloten stagebedrijf. Via de site stageplek.nl ben ik terecht gekomen bij Bogaers Taleninstituut. Aangezien ik de extra module Spaans heb gekozen leek Bogaers taleninstituut mij de meest ideale stageplek en ben ik in november officieel begonnen aan mijn stage. 

Bogaers is een knus leerbedrijf met twee mensen op kantoor en een aantal ZZP docenten die taallessen op verschillende locaties geven 

Voor mijn stage heb ik een uitgebreid pakket aan opdrachten die ik moet vervullen als het gaat om administratie, communicatie, informatica, receptie en boekhoudkundige werkzaamheden. Deze opdrachten sluit ik af met een proeve van bekwaamheid om mijn kennis en kunnen te testen. Bij het correct uitvoeren van deze Proeve slaag ik voor dat gedeelte van mijn stage. Bij het behalen van de gehele Proeve ben ik geslaagd voor mijn stage.  

Om goed en snel te leren laten ze mij alle opdrachten zelfstandig uitvoeren en sturen ze me daar waar nodig is bij. Zo leer ik vlot en efficiënt welke processen het bedrijf doorloopt om te kunnen functioneren. Vooral de administratieve praktijk opdrachten zijn erg leerzaam. 

In september zal ik mijn stage als het goed is afsluiten en zal ik hopelijk met een heleboel ervaring de deur achter mij sluiten…..met natuurlijk veel meer weet van talen!!! 

Ben je op zoek naar een stageplaats denk dan zeker aan Bogaers Taleninstituut!! 

 

Dank Jolanda en Hetty voor deze leerzame ervaring!!