Leuk cadeau-idee voor de taalliefhebbers met goede voornemens:
Betreft: Taalsessies voor het opfrissen van de taal en de kennis te automatiseren cq. paraat te houden! Cursusdiner met GRATIS een hapje en een drankje uit het land van de taal naar keuze! Niet alleen gezellig en ongedwongen, maar ook gewoon serieus met de taal bezig zijn.

Let op: Indien u geen taallessen bij Bogaers heeft gevolgd, is het uiteraard ook nuttig en leerzaam om de spreektaal in de praktijk te oefenen. Iedereen is welkom!
Bovendien is er gratis een hapje en een drankje.

Voor degenen die in het verleden wèl les volgden bij Bogaers:
Bij het afronden van de taallessen horen we tot nu toe steeds dat mensen heel graag een vervolg zouden willen, bijvoorbeeld terugkomsessies. Wij komen daar graag aan tegemoet door af en toe een voorstel te doen via datumprikker.nl.
U ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesse en zo kunnen er leuke contacten ontstaan!

Deze sessies duren steeds 2 klokuren en starten met een warming up qua vocabulaire, spreekvaardigheid, zinsbouw en uitspraak.

Desgewenst nog wat nadere toelichting op onderwerpen die spelen in de groep en daarbij passende oefeningen. Om ons voor te bereiden zullen we van tevoren vragen waar je belangstelling naar uitgaat.
De oefeningen kunnen al bekend zijn van de training, maar het kan ook zijn dat we nog iets nieuws erbij pakken wat passend is bij wat er gedeeld en gevraagd wordt.
De kosten bedragen € 35,- per klokuur ex. btw.