Lesroosters

Lesroosters

 

 

Geen zin om te wachten op een groep? Kies dan voor Blended Learning! U hebt individuele les (maatwerk in combinatie met E-learning ofwel Blended Learning).

  • Studiehuis Nederlands in kleine groep

Sinds 2 mei 2019 is er elke donderdagavond, vrijdagmiddag en zaterdagochtend een klassikale, interactieve bijeenkomst voor extra conversatie, uitspraakoefeningen, huiswerkvragen, examenvragen ed. Samen oefenen van de diverse (digitale) vaardigheden en leren omgaan met andere culturen, waarden en normen. Het Studiehuis, een leerpunt voor een sociale verrijking op allerlei gebied. En dat vanaf  € 17,50 p.,u.   Zie hieronder bij Lesroosters Nederlands.

  • Najaar 2022 – Reguliere groepslessen v.a. €25,- p.p.p.u. 

Frans, Engels, Duits, Nederlands

Groepsles online met 2 of 3 pers. (15 klokuren) of kleine groep (20 klokuren) met docent. Deze laatste optie is dus nog geen € 25,- p.p.p.u.

(Niveau)-Indeling volgens planning docent.

Daarnaast een zeer leerzaam en aanvullend E-learningpakket met minimaal 60 uren zelfstudie! Eigen bijdrage v.a € 90,- voor lesmateriaal en administratiekosten.

Voorbeeld: 20 individuele Face to face lessen en 60 klokuren online oefenen = € 1990,- 

   
   
Nederlands/Inburgeren Bekijk het lesrooster (PDF)
Spaans & Papiaments Op aanvraag

 

Taalvaardigheidsniveaus

Het Common European Framework for Language learning, teaching and assessing is de richtlijn voor het bepalen van instapniveau, vorderingen en resultaten van onze taaltrainingen. Het referentiekader gaat uit van vijf verschillende aspecten van taalvaardigheid: luisteren, een gesprek voeren, toespreken, lezen en schrijven. In elke categorie kan een cursist op een ander niveau worden ingeschaald en beoordeeld. Door dit referentiekader te gebruiken zorgt Bogaers Taleninstituut er voor dat het niveau van onze cursisten voor heel Europa bekend en erkend is.