Workshops

VAVO-opleidingen, Workshops en Taalweekend Frans in Frankrijk!

Ontdek de voordelen van een erkende VAVO-opleiding – Blended Learning bij Bogaers Taleninstituut!

Ben je op zoek naar een flexibele en effectieve manier om je middelbare schooldiploma alsnog te behalen? Wil je jezelf ontwikkelen, nieuwe kansen creëren en je toekomstperspectieven verbeteren? Dan is een erkende VAVO-opleiding – Blended Learning bij Bogaers Taleninstituut de perfecte keuze voor jou!

Een VAVO-opleiding staat voor Voortgezet Algemeen Volwassenenonderwijs en is bedoeld voor volwassenen die hun middelbare schooldiploma willen behalen of verbeteren. Een VAVO-opleiding voor talen richt zich specifiek op het verbeteren van taalvaardigheden, zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, enzovoort. Dit geldt ook voor bijscholing/nascholing MBO en HBO op taalgebied.

Deze opleidingen zijn bedoeld voor mensen die al een bepaald niveau van taalbeheersing hebben, maar hun vaardigheden verder willen ontwikkelen of een officieel erkend diploma willen behalen. De VAVO-opleidingen voor talen bieden onderwijs op verschillende niveaus, zoals VMBO-TL, HAVO en VWO.

Tijdens de VAVO-opleiding krijg je vakken als grammatica, woordenschat, leesvaardigheid, luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en spreekvaardigheid. De lessen worden meestal gegeven in groepen en er is ruimte voor individuele begeleiding. Het uiteindelijke doel is om je taalvaardigheden te verbeteren en uiteindelijk een diploma op het gewenste niveau te behalen.

Het VAVO biedt flexibiliteit aan volwassenen die willen studeren naast hun werk of andere verantwoordelijkheden. Je kunt de opleiding in deeltijd volgen, zodat je je studie kunt combineren met andere verplichtingen.

Wat maakt onze VAVO-opleiding – Blended Learning zo speciaal? Hier zijn enkele redenen waarom je voor Bogaers Taleninstituut zou moeten kiezen:

 1. Erkende kwaliteit: Bogaers Taleninstituut is een gerespecteerde onderwijsinstelling met jarenlange ervaring in het aanbieden van onderwijs op maat. Een VAVO-opleiding is erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, waardoor je kunt vertrouwen op hoogwaardig onderwijs en een waardevol diploma.

 2. Flexibiliteit: Bij ons staat jouw agenda centraal. Met ons blended learning-formaat kun je je studie combineren met andere verplichtingen, zoals werk of gezinsverantwoordelijkheden. Je hebt de vrijheid om zelf je studietijden te bepalen en kunt zowel online als op locatie lessen volgen. Dit geeft je de controle en het gemak om je studie in je eigen tempo voort te zetten.

 3. Persoonlijke begeleiding: Onze docenten zijn ervaren professionals die je gedurende je hele studie begeleiden. Of je nu hulp nodig hebt bij het begrijpen van de lesstof, het maken van opdrachten of het voorbereiden op examens, onze deskundige docenten staan altijd voor je klaar. Je krijgt de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om succesvol te zijn.

 4. Interactief leren: Met onze blended learning-aanpak profiteer je van een combinatie van online lesmateriaal en klassikale sessies. Hierdoor krijg je toegang tot boeiende en interactieve studiemiddelen, zoals videolessen, oefeningen en groepsdiscussies. Dit bevordert niet alleen je begrip van de lesstof, maar biedt ook een dynamische leerervaring.

 5. Studeren in een inspirerende omgeving: Bogaers Taleninstituut biedt een moderne en stimulerende leeromgeving waarin je je volledig kunt focussen op je studie. Onze faciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en studiematerialen die je leerervaring verrijken.

Kortom, een erkende VAVO-opleiding – Blended Learning bij Bogaers Taleninstituut biedt je de ideale weg naar het behalen van je middelbare schooldiploma. Met flexibiliteit, kwaliteit, persoonlijke begeleiding en een inspirerende leeromgeving geven we je de tools die je nodig hebt om je doelen te bereiken en je toekomst te verzekeren.

Wacht niet langer! Schrijf je nu in voor een erkende VAVO-opleiding – Blended Learning bij Bogaers Taleninstituut en maak gebruik van het STAP-budget!

Het STAP-budget (Stimulans van de ArbeidsmarktPositie) is een geweldige financiële ondersteuning voor werkenden en werkzoekenden die zich willen blijven ontwikkelen. Met het STAP-budget kun je een deel van je opleidingskosten vergoed krijgen, waardoor het behalen van je middelbare schooldiploma nog toegankelijker wordt.

Bij Bogaers Taleninstituut bieden we een breed scala aan erkende VAVO-opleidingen die voldoen aan de criteria van het STAP-budget. Met ons blended learning-formaat kun je flexibel studeren en je opleiding combineren met je werk of andere verplichtingen.

Daarnaast profiteer je bij ons van de hoogwaardige kwaliteit van ons onderwijs, de persoonlijke begeleiding van ervaren docenten en de interactieve leerervaring die we bieden. Met ons geavanceerde lesmateriaal en moderne faciliteiten creëren we een inspirerende omgeving waarin jij je volledig kunt focussen op je studie.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om jezelf verder te ontwikkelen, je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en je toekomstperspectieven te verbeteren. Schrijf je nu in voor een erkende VAVO-opleiding – Blended Learning bij Bogaers Taleninstituut en maak gebruik van het STAP-budget!

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze opleidingen, de mogelijkheden van het STAP-budget en hoe wij jou kunnen helpen je doelen te bereiken. Samen zetten we de eerste stap naar een succesvolle toekomst!

Click op de links:

www.bogaerstalen.nl/stap–beurs

Ook voor Frans in Frankrijk:

 

Voorbeeld Workshop klantgericht telefoneren in diverse talen.

Inhoud:

 • Telefoontechnieken
 • Klantgerichtheid
 • Klachtenafhandeling
 • Het geven van product- en prijsinformatie
 • Gangbare formuleringen
 • Beleefdheidsnormen
 • Opfrissen van sociale en zakelijke woordenschat
 • Primaire standaarduitdrukkingen
 • Culturele verschillen
 • Uitspraak
 • Telefoonalfabet

Vervolgtraining:
Na deze workshop zijn er vervolgmogelijkheden in onze open Businesstrainingen.

Duur workshop:
Dagdeel van 3 uur.

Uw investering:

1) 3 uur les met docent is €330,- per deelnemer.

2) Kiest u voor een groepstraining van ca. 3-4 personen dan is de prijs slechts €110,- p.p.

Bent u nogal ver van Tilburg gevestigd, heeft u geen zin om reistijd te verliezen en staat u open voor een duurzame oplossing? Informeer dan naar onze Talentelefoon!

De lessen met docent kunnen nu ook via ons beeldbelplatform afgenomen worden. Een soort Skype, maar dan speciaal ingericht voor het onderwijs zonder storingen van buitenaf en met een superkwaliteit van beeld en geluid! Zo spaart u tijd en milieu!

Klik hier voor het plan van aanpak